Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Thule Lithos tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Thule tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Thule Lithos

Thule Lithos on laadukas ja tyylikäs reppu, joka sopii erinomaisesti niin kaupunkikäyttöön kuin retkillekin. Repussa on tilava päälokero ja useita taskuja, joten se tarjoaa runsaasti säilytystilaa kaikille tarvikkeille. Thule Lithos on valmistettu kestävästä materiaalista ja sen ergonominen muotoilu tekee siitä mukavan kantaa pitkiäkin matkoja. Tämä reppu on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)