Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkVision LS2251 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkVision LS2251

Lenovo ThinkVision LS2251 on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti koti- ja toimistokäyttöön. Sen laadukas kuva ja tarkka resoluutio tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka tarvitsevat selkeän ja tarkan näytön työskentelyyn tai viihtymiseen. Sen ohut muotoilu ja helppo käyttö tekevät siitä myös kätevän valinnan niille, jotka haluavat tyylikkään ja modernin näytön. Lenovo ThinkVision LS2251 on luotettava ja kestävä valinta, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)