Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkStation P320 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkStation P320 TWR

Lenovo ThinkStation P320 TWR on tehokas tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suunnittelu- ja suorituskykyvaativaisiin tehtäviin, kuten 3D-mallinnukseen ja videon editointiin. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja sen avulla voit työskennellä tehokkaasti ja nopeasti. Jos etsit korkealaatuista tietokonetta, joka vastaa vaativiakin tarpeita, Lenovo ThinkStation P320 TWR on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)