Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad Yoga tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad Yoga

Lenovo ThinkPad Yoga on monipuolinen kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Sen avulla voit käyttää tietokonetta perinteisellä tavalla näppäimistön avulla tai käyttää sitä tabletin tavoin kosketusnäytön avulla. Lenovo ThinkPad Yoga on erittäin kestävä ja luotettava, joten se sopii erinomaisesti vaativiin käyttöolosuhteisiin. Tämä kannettava tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät monipuolista ja luotettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)