Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X270 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X270

Lenovo ThinkPad X270 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvaan työskentelyyn. Se on kevyt ja kompakti, joten se on helppo kuljettaa mukana. Tämä tietokone sopii erinomaisesti liikematkailijoille, opiskelijoille ja kaikille, jotka tarvitsevat tietokonetta matkustaessaan. Lenovo ThinkPad X270 on luotettava ja tehokas tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja pitkän akunkeston. Se on varustettu monipuolisilla liitännöillä, joten voit liittää siihen helposti erilaisia laitteita. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta matkustamiseen, Lenovo ThinkPad X270 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)