Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X260 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X260

Lenovo ThinkPad X260 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvaan työskentelyyn. Se on kevyt ja kestävä, joten se sopii hyvin matkustaville ja työskenteleville ihmisille. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se sopii hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Sen akku kestää pitkään, joten voit käyttää sitä koko päivän ilman lataamista. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Lenovo ThinkPad X260 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)