Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X220 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X220

Lenovo ThinkPad X220 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvaan työskentelyyn. Se on kevyt ja kompakti, joten se on helppo kuljettaa mukana. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa tietokonetta työmatkoilla tai asiakaskäynneillä. Lenovo ThinkPad X220 on myös erittäin kestävä ja sen akun kesto on erinomainen, joten se sopii hyvin pitkäkestoiseen käyttöön. Jos etsit luotettavaa ja kestävää kannettavaa tietokonetta, Lenovo ThinkPad X220 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)