Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd Gen tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd Gen

Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2. sukupolvi on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on monipuolinen ja kevyt, joten se sopii hyvin liikkuvalle työntekijälle. Tämä kannettava tietokone on erittäin kestävä ja sen akun kesto on pitkä, joten se sopii hyvin pitkäkestoiseen käyttöön. Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2. sukupolvi on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, joka sopii hyvin ammattikäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)