Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2nd Gen tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2nd Gen

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2. sukupolvi on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille. Se on kevyt ja ohut, mutta silti erittäin kestävä ja luotettava. Tämä kannettava tietokone sopii erinomaisesti työskentelyyn matkoilla tai toimistossa. Sen pitkä akunkesto ja nopea suorituskyky takaavat tehokkaan työskentelyn missä tahansa. Lenovo ThinkPad X1 Carbon 2. sukupolvi on erinomainen valinta, jos etsit laadukasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka kestää käyttöä ja kuljetusta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)