Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Carbon tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Lenovo ThinkPad X1 Carbon on erittäin kevyt ja ohut kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille. Se on erittäin kestävä ja luotettava, joten se sopii hyvin käytettäväksi matkoilla ja työpaikalla. Tämä kannettava tietokone on erittäin nopea ja tehokas, joten se sopii hyvin monenlaiseen käyttöön. Sen avulla voit esimerkiksi käsitellä suuria tiedostoja, tehdä monia tehtäviä samanaikaisesti ja suorittaa vaativia ohjelmia. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Lenovo ThinkPad X1 Carbon on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)