Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad W540 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad W540

Lenovo ThinkPad W540 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin tehokas ja luotettava, ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi suunnittelutyöhön, ohjelmointiin tai videoiden editointiin. Tämä tietokone on erittäin kestävä ja sen akun kesto on erinomainen, joten se sopii hyvin myös matkakäyttöön. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta ammattikäyttöön, Lenovo ThinkPad W540 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)