Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad Ultra Dock Type 40A2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad Ultra Dock Type 40A2

Lenovo ThinkPad Ultra Dock Type 40A2 on telakka, joka on suunniteltu käytettäväksi Lenovo ThinkPad -kannettavien tietokoneiden kanssa. Telakka mahdollistaa useiden ulkoisten laitteiden, kuten näytön, hiiren, näppäimistön ja muiden lisälaitteiden, liittämisen kannettavaan tietokoneeseen yhdellä kaapelilla. Tämä tekee työskentelystä helpompaa ja tehokkaampaa, kun käytössä on useita laitteita. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän haluaa parantaa työskentelymukavuuttaan ja lisätä tuottavuuttaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)