Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T450S Ultrabook tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T450S Ultrabook

Lenovo ThinkPad T450S Ultrabook on kevyt ja kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti liikkuvalle työntekijälle tai opiskelijalle. Tämä Ultrabook tarjoaa nopean suorituskyvyn ja pitkän akunkeston, joten voit työskennellä missä tahansa. Sen kestävä rakenne ja luotettavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat tietokonetta joka päiväiseen käyttöön. Lenovo ThinkPad T450S Ultrabook on myös erittäin turvallinen, joten voit olla varma, että tärkeät tiedot pysyvät suojattuina. Jos etsit luotettavaa ja kestävää tietokonetta, Lenovo ThinkPad T450S Ultrabook on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)