Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad S440 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad S440

Lenovo ThinkPad S440 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvaan työskentelyyn. Se on kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa tietokonetta työskentelyyn. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten tiedostojen käsittelyä, sähköpostien lähettämistä ja vastaanottamista, verkkosivujen selailua ja paljon muuta. Lenovo ThinkPad S440 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja kestävää tietokonetta, joka kestää pitkään.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)