Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad Pro Dock tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad Pro Dock

Lenovo ThinkPad Pro Dock on kätevä lisävaruste, joka mahdollistaa tietokoneen liittämisen useisiin eri laitteisiin samanaikaisesti. Tämä telakka on suunniteltu erityisesti Lenovo ThinkPad -kannettaville tietokoneille ja se tarjoaa käyttäjälle monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten HDMI-, VGA-, Ethernet- ja USB-portit. Tämä telakka on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat lisää liitäntöjä tietokoneelleen, esimerkiksi työpaikalla tai kotona. Lenovo ThinkPad Pro Dock on helppo asentaa ja käyttää, ja se parantaa huomattavasti tietokoneen käyttökokemusta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)