Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad OneLink Pro Dock tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad OneLink Pro Dock

Lenovo ThinkPad OneLink Pro Dock on kätevä lisävaruste, joka helpottaa tietokoneen käyttöä. Se mahdollistaa useiden laitteiden liittämisen tietokoneeseen yhdellä kaapelilla, kuten näytön, hiiren, näppäimistön ja ulkoisen kovalevyn. Tämä tekee työskentelystä tehokkaampaa ja kätevämpää. Asiakkaan kannattaa hankkia Lenovo ThinkPad OneLink Pro Dock, jos hän haluaa parantaa tietokoneensa käyttökokemusta ja lisätä tuottavuuttaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)