Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad ME Dock Ultra 40AJ tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad ME Dock Ultra 40AJ

Lenovo ThinkPad ME Dock Ultra 40AJ on kätevä laite, joka auttaa yhdistämään ThinkPad-kannettavan tietokoneen useisiin eri laitteisiin. Tämä telakka tarjoaa monipuolisia liitäntämahdollisuuksia, kuten HDMI-, DisplayPort- ja VGA-portit, USB-portit, Ethernet-portin ja paljon muuta. Tämä telakka on erittäin kätevä, jos käytät useita eri laitteita, kuten näyttöjä, hiiriä, näppäimistöjä ja muita lisälaitteita. Jos haluat helpottaa työskentelyäsi ja tehdä sen tehokkaammaksi, Lenovo ThinkPad ME Dock Ultra 40AJ on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)