Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad L540 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad L540

Lenovo ThinkPad L540 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on luotettava ja kestävä laite, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Tämä tietokone sopii erinomaisesti työntekijöille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan työkalun päivittäiseen työhönsä. Lenovo ThinkPad L540 on myös hyvä valinta niille, jotka haluavat investoida laadukkaaseen ja kestävään tietokoneeseen, joka kestää käyttöä pitkään.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)