Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat ThinkPad L470 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta ThinkPad L470

ThinkPad L470 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on luotettava ja kestävä valinta, joka tarjoaa suorituskykyä ja turvallisuutta. ThinkPad L470 sopii erinomaisesti työskentelyyn toimistossa tai matkoilla, ja sen pitkä akunkesto takaa, että voit työskennellä koko päivän ilman lataamista. Tämä kannettava tietokone on myös helppo hallita ja ylläpitää, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan yrityksille. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta työskentelyyn, ThinkPad L470 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)