Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad L460 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad L460

Lenovo ThinkPad L460 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on luotettava ja kestävä valinta, joka tarjoaa suorituskykyä ja turvallisuutta. Tämä kannettava tietokone sopii erinomaisesti työntekijöille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan tietokoneen päivittäiseen työhönsä. Lenovo ThinkPad L460 on myös hyvä valinta opiskelijoille, jotka tarvitsevat tietokonetta opiskeluun ja projektien tekemiseen. Tämä kannettava tietokone on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin liikkuvalle työvoimalle. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Lenovo ThinkPad L460 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)