Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad Edge 15 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad Edge 15

Lenovo ThinkPad Edge 15 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liiketoimintakäyttöön. Se on erittäin kestävä ja luotettava, joten se sopii hyvin työmatkoille ja toimistokäyttöön. Tämä tietokone on erittäin nopea ja tehokas, joten se sopii hyvin monenlaiseen käyttöön. Sen ergonominen muotoilu ja laadukas näyttö tekevät siitä miellyttävän käyttää pitkiäkin aikoja. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta liiketoimintakäyttöön, Lenovo ThinkPad Edge 15 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)