Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad Chromebook 11e (4th Gen) tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad Chromebook 11e (4th Gen)

Lenovo ThinkPad Chromebook 11e (4. sukupolvi) on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja opettajille. Se on varustettu Chrome-käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa nopean ja helpon tavan käyttää verkkosovelluksia ja tallentaa tiedostoja pilvipalveluun. Tämä kannettava tietokone on kestävä ja luotettava, joten se sopii hyvin kouluympäristöön. Sen kestävä rakenne ja pitkä akunkesto takaavat, että se kestää koko koulupäivän. Jos etsit luotettavaa ja helppokäyttöistä kannettavaa tietokonetta koulukäyttöön, Lenovo ThinkPad Chromebook 11e (4. sukupolvi) on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)