Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad Chromebook 11e tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad Chromebook 11e

Lenovo ThinkPad Chromebook 11e on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja opettajille. Se on varustettu Chrome-käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa nopean ja helpon tavan käyttää verkkosovelluksia ja tallentaa tiedostoja pilvipalveluun. Tämä tietokone on kestävä ja luotettava, joten se sopii hyvin kouluympäristöön. Sen akun kesto on jopa 12 tuntia, joten se kestää koko koulupäivän. Lenovo ThinkPad Chromebook 11e on erinomainen valinta opiskelijoille ja opettajille, jotka tarvitsevat luotettavan ja helppokäyttöisen tietokoneen koulutyöhön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)