Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad 40AG tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad 40AG

Lenovo ThinkPad 40AG on telakka, joka on suunniteltu käytettäväksi ThinkPad-kannettavien tietokoneiden kanssa. Telakka mahdollistaa useiden laitteiden, kuten näytön, hiiren ja näppäimistön, liittämisen kannettavaan tietokoneeseen yhdellä kaapelilla. Tämä tekee työskentelystä helpompaa ja tehokkaampaa. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän haluaa parantaa työskentelymukavuuttaan ja käyttää useita laitteita yhdessä kannettavan tietokoneensa kanssa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)