Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock

Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock on laite, joka mahdollistaa useiden laitteiden yhdistämisen yhteen paikkaan. Se on suunniteltu erityisesti Lenovo ThinkPad -kannettaville tietokoneille, mutta se toimii myös muiden valmistajien laitteiden kanssa. Tämä telakka tarjoaa nopean ja helpon tavan liittää useita näyttöjä, ulkoisia kiintolevyjä, verkkoyhteyksiä ja muita laitteita tietokoneeseen. Se on erittäin kätevä ratkaisu, jos haluat käyttää useita laitteita samanaikaisesti ja välttää jatkuvaa kaapeleiden vaihtamista. Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock on erinomainen valinta, jos haluat parantaa työskentelytehokkuutta ja käyttömukavuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)