Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T470s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T470s

Lenovo ThinkPad T470s on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on kevyt ja ohut, mutta silti erittäin kestävä ja luotettava. Tämä tietokone sopii erinomaisesti liikkuvalle työntekijälle, joka tarvitsee tehokkaan ja luotettavan tietokoneen matkalleen. Lenovo ThinkPad T470s on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten nopealla suorittimella, pitkäkestoisella akulla ja erinomaisella näytöllä. Tämä tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta työ- tai opiskelukäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)