Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T470p tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T470p

Lenovo ThinkPad T470p on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin kestävä ja luotettava, joten se sopii erinomaisesti liikematkustajille ja työntekijöille, jotka tarvitsevat tietokonetta päivittäiseen käyttöön. Tämä tietokone on erittäin nopea ja tehokas, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Sen pitkä akunkesto mahdollistaa työskentelyn ilman latausta pitkiäkin aikoja. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, Lenovo ThinkPad T470p on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)