Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T450s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T450s

Lenovo ThinkPad T450s on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvaan työskentelyyn. Se on kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana. Tämä tietokone sopii erinomaisesti liikematkailijoille, opiskelijoille ja kaikille, jotka tarvitsevat tietokonetta matkustaessaan. Lenovo ThinkPad T450s on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää hyvin käyttöä ja kulutusta. Tämä tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)