Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T450p tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T450p

Lenovo ThinkPad T450p on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin kestävä ja luotettava, ja siinä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan liiketoiminnan tarpeisiin. Tämä kannettava tietokone on erittäin nopea ja tehokas, ja siinä on pitkä akun kesto, joka mahdollistaa käytön koko päivän ajan. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana, ja sen monipuoliset liitännät mahdollistavat sen käytön erilaisissa ympäristöissä. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta liiketoiminnan tarpeisiin, Lenovo ThinkPad T450p on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)