Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T440s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T440s

Lenovo ThinkPad T440s on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuville ammattilaisille. Se on kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana kaikkialle. Tämä tietokone on erittäin suorituskykyinen ja se soveltuu erinomaisesti monipuoliseen käyttöön, kuten työskentelyyn, opiskeluun ja viihtymiseen. Sen pitkä akunkesto takaa sen, että voit käyttää sitä koko päivän ilman lataamista. Lenovo ThinkPad T440s on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)