Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T440 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T440

Lenovo ThinkPad T440 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvaan työskentelyyn. Se on kevyt ja kestävä, joten se sopii hyvin matkustaville ja työskenteleville ihmisille. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen työskentelyyn. Sen akun kesto on pitkä, joten voit käyttää sitä pitkiäkin aikoja ilman lataamista. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Lenovo ThinkPad T440 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)