Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T420 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T420

Lenovo ThinkPad T420 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin kestävä ja luotettava, ja siinä on pitkä akunkesto. Tämä tietokone sopii erinomaisesti liikematkustajille ja muille, jotka tarvitsevat tietokonetta työskentelyyn matkoilla. Sen suorituskyky on erinomainen, ja se sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten WiFi, Bluetooth ja USB-portit. Jos etsit luotettavaa ja kestävää tietokonetta työskentelyyn matkoilla, Lenovo ThinkPad T420 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)