Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T400s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T400s

Lenovo ThinkPad T400s on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii erinomaisesti yrityskäyttöön. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten tiedostojen käsittelyä, sähköpostien lähettämistä ja vastaanottamista, verkkosivujen selailua ja paljon muuta. Jos etsit luotettavaa ja kestävää tietokonetta, joka sopii hyvin ammattikäyttöön, Lenovo ThinkPad T400s on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)