Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre M93p Tiny tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre M93p Tiny

Lenovo ThinkCentre M93p Tiny on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on erittäin tehokas ja luotettava, ja se sopii hyvin pieniin tiloihin. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos tarvitset tehokasta tietokonetta, joka ei vie paljon tilaa. Se on myös erittäin helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin kaikenlaisille käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, joka sopii pieniin tiloihin, Lenovo ThinkCentre M93p Tiny on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)