Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre M92p MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre M92p MT

Lenovo ThinkCentre M92p MT on erinomainen valinta, jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta. Se on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön ja tarjoaa nopean suorituskyvyn sekä monipuoliset liitännät. Tämä tietokone sopii erinomaisesti toimistokäyttöön, mutta se soveltuu myös kotikäyttöön, jos tarvitset tehokasta tietokonetta esimerkiksi videoiden editointiin tai pelaamiseen. Lenovo ThinkCentre M92p MT on erittäin kestävä ja helppo huoltaa, joten se on pitkäikäinen ja luotettava valinta. Jos etsit tehokasta ja monipuolista tietokonetta, Lenovo ThinkCentre M92p MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)