Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre M910T MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre M910T MT

Lenovo ThinkCentre M910T MT on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin työkäyttöönkin. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan tallennuskapasiteetin, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kuvien ja videoiden editointiin sekä monimutkaisten ohjelmien käyttöön. Lenovo ThinkCentre M910T MT on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää käyttöä pitkään. Jos etsit tehokasta ja monipuolista tietokonetta, Lenovo ThinkCentre M910T MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)