Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre M90 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre M90

Lenovo ThinkCentre M90 on tehokas ja luotettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Tämä tietokone on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja tehokasta suorituskykyä, joka auttaa käyttäjää suoriutumaan monista erilaisista tehtävistä. Lenovo ThinkCentre M90 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista tietokonetta, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen. Tämä tietokone on myös helppo käyttää ja ylläpitää, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka eivät halua käyttää paljon aikaa tietokoneen asennukseen ja ylläpitoon.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)