Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre E71 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre E71 MT

Lenovo ThinkCentre E71 MT on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta kotiin tai toimistoon. Tämä tietokone on suunniteltu tarjoamaan nopeaa suorituskykyä ja tehokasta käyttöä kaikissa tilanteissa. Se sopii erinomaisesti monipuoliseen käyttöön, kuten työskentelyyn, pelaamiseen ja viihtymiseen. Lenovo ThinkCentre E71 MT on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, joten se sopii hyvin kaikille käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista tietokonetta, Lenovo ThinkCentre E71 MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)