Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre M900 Tiny tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre M900 Tiny

Lenovo ThinkCentre M900 Tiny on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät tehokasta ja kompaktia tietokonetta. Tämä pienikokoinen tietokone sopii erinomaisesti pieniin tiloihin ja se on helppo kuljettaa mukana. Lenovo ThinkCentre M900 Tiny on erittäin nopea ja tehokas, joten se soveltuu hyvin vaativiin tehtäviin, kuten grafiikan suunnitteluun ja videoiden editointiin. Tämä tietokone on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se kestää käyttöä pitkään. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta, Lenovo ThinkCentre M900 Tiny on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)