Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre M900 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre M900 SFF

Lenovo ThinkCentre M900 SFF on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin työkäyttöönkin. Tämä tietokone on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin, joten se sopii hyvin esimerkiksi pieniin toimistoihin tai kotitoimistoihin. Lenovo ThinkCentre M900 SFF on erittäin luotettava ja kestävä tietokone, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopean käynnistyksen. Tämä tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista tietokonetta, joka sopii hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)