Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre M700 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre M700 SFF

Lenovo ThinkCentre M700 SFF on erinomainen valinta, jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta kotiin tai toimistoon. Tämä pienikokoinen tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset liitännät, joten voit käyttää sitä monipuolisesti eri tarkoituksiin. Lenovo ThinkCentre M700 SFF on erityisen hyvä valinta, jos tarvitset tietokonetta esimerkiksi työskentelyyn, opiskeluun tai viihtymiseen. Sen kompakti koko ja hiljainen käyntiääni tekevät siitä myös erinomaisen valinnan pieniin tiloihin. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista tietokonetta, Lenovo ThinkCentre M700 SFF on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)