Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre Edge 72 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre Edge 72 TWR

Lenovo ThinkCentre Edge 72 TWR on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin työkäyttöönkin. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan tallennuskapasiteetin, joten se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi valokuvien ja videoiden käsittelyyn sekä monimutkaisten ohjelmien käyttöön. Lenovo ThinkCentre Edge 72 TWR on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se on hyvä valinta pitkäaikaiseen käyttöön. Jos etsit tehokasta ja monipuolista tietokonetta, Lenovo ThinkCentre Edge 72 TWR on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)