Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre Edge 72 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre Edge 72 SFF

Lenovo ThinkCentre Edge 72 SFF on tietokone, joka on suunniteltu pieniin toimistoihin ja kotikäyttöön. Se on erittäin tehokas ja luotettava, ja se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Tämä tietokone on erinomainen valinta asiakkaille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen päivittäiseen käyttöön. Se on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka eivät halua viettää paljon aikaa tietokoneen ylläpitämiseen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)