Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre Edge 72 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre Edge 72 MT

Lenovo ThinkCentre Edge 72 MT on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin toimistollekin. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan tallennuskapasiteetin, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi monimutkaisten ohjelmien käyttöön ja suurten tiedostojen käsittelyyn. Lenovo ThinkCentre Edge 72 MT on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se on hyvä valinta pitkäaikaiseen käyttöön. Jos etsit tehokasta ja monipuolista tietokonetta, Lenovo ThinkCentre Edge 72 MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)