Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre Edge 71 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre Edge 71 TWR

Lenovo ThinkCentre Edge 71 TWR on tehokas ja luotettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niin koti- kuin toimistokäyttöön. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, jotka auttavat sinua suoriutumaan päivittäisistä tehtävistäsi helposti ja tehokkaasti. Lenovo ThinkCentre Edge 71 TWR on erinomainen valinta, jos etsit tietokonetta, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen ja joka kestää käyttöä pitkään. Tämä tietokone on myös helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin kaikille käyttäjätasoille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)