Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre E73 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre E73 SFF

Lenovo ThinkCentre E73 SFF on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta tietokonetta. Tämä tietokone on suunniteltu erityisesti pieniin tiloihin, joten se sopii hyvin kotiin tai toimistoon. Lenovo ThinkCentre E73 SFF on erittäin nopea ja tehokas, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön, kuten työskentelyyn, pelaamiseen ja viihtymiseen. Tämä tietokone on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, joten se sopii hyvin niille, jotka eivät halua käyttää paljon aikaa tietokoneen huoltoon. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, Lenovo ThinkCentre E73 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)