Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre E72 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre E72 SFF

Lenovo ThinkCentre E72 SFF on erinomainen valinta, jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta kotiin tai toimistoon. Tämä pienikokoinen pöytätietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset liitännät, joten voit käyttää sitä monipuolisesti eri tarkoituksiin. Lenovo ThinkCentre E72 SFF on myös erittäin helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin myös aloitteleville käyttäjille. Jos haluat hankkia laadukkaan ja monipuolisen tietokoneen, Lenovo ThinkCentre E72 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)