Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Targus USB-hubi tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Targus tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Targus USB-hubi

Targus USB-hubi on kätevä laite, joka mahdollistaa useiden USB-laitteiden yhdistämisen yhteen tietokoneeseen. Tämä tuote on erittäin hyödyllinen, jos tietokoneessa on vain muutama USB-portti ja tarvitset lisää liitäntöjä. Targus USB-hubi on helppo käyttää ja asentaa, ja se sopii erinomaisesti niille, jotka käyttävät useita USB-laitteita samanaikaisesti, kuten hiirtä, näppäimistöä, ulkoista kovalevyä tai tulostinta. Tämä tuote on erittäin suositeltava, jos haluat lisätä tietokoneesi liitäntöjä ja parantaa sen käytettävyyttä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)