Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Microsoft Surface Pro 4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Microsoft tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4 on monipuolinen ja tehokas kannettava tietokone, joka toimii myös tablettilaitteena. Se sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta sekä työ- että vapaa-ajan käyttöön. Surface Pro 4:n avulla voit tehdä töitä, surffata netissä, katsella elokuvia ja pelata pelejä missä tahansa. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana. Surface Pro 4 on erinomainen valinta niille, jotka haluavat yhdistää kannettavan tietokoneen ja tabletin parhaat puolet yhteen laitteeseen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)