Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Microsoft Surface Laptop tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Microsoft tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Microsoft Surface Laptop

Microsoft Surface Laptop on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti opiskelijoille ja ammattilaisille. Se on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana kaikkialla. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön, kuten työskentelyyn, opiskeluun ja viihteen katseluun. Sen tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä myös erittäin houkuttelevan ulkonäön. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, Microsoft Surface Laptop on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)